Större skillnad än man kanske tror!

 

 

”Det finns en skillnad mellan att ge upp, och veta när man har fått nog”. Gränsen kan tyckas hårfin, men smaka på meningen och känn efter….när man gör det så är skillnaden väldigt stor.

 

Att Ge Upp handlar om att ge vika. Att bestämma sig för att ha Fått Nog, handlar om att ta ansvar! Att ta ansvar för sig själv och sitt liv! Det ena om att svika sig själv, det andra om att stå upp för sig själv….

 

Det ena om att stanna i en situation där jag resignerar i någon form av liknöjdhet, det andra om att skapa en ny situation som ger mig – och min omvärld – energi….inte mer komplicerat än så.

 

Vi är alla värda att sätta oss själva – och det enda liv vi tilldelats – på en av platserna på första raden. Det finns ju fler än EN plats på första raden, det finns många….men en av dessa platser måste vi tillåta oss själva att få abonnera på.

 

Det finns inget fult i det, inget egoistiskt och inget självfixerat…bara en insikt att när vi vågar se på oss själva som värdefulla och viktiga individer, då först finns det förutsättningar för balans. Först då kommer vi alla känna vår fulla kapacitet, och därmed också kunna bidra med så mycket mer för alla runt omkring oss!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0