En nybakad 50-åring!

 

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Peters födelsedag, hurra, hurra, HURRAAA!!!

 

 

Hade tänkt tillbringa en heldag på vår fina strand idag (bilden ovan), men tänkte först bege oss över gatan till dykshopen för att kolla vilka dykplatser som var inplanerade de närmaste dagarna. När vi kom in i dykshopen hängde en stor skylt ”Happy Birthday” och vi blev lite paffa: Hur f-n vet de att Peter fyller år idag??? Det visade sig dock att vi inte var universums centrum – trots allt – utan det var vår dykinstruktör som också fyllde år. Hur som helst, väl på plats i dykshopen blev vi så sugna så vi bestämde oss för att åka ut och premiärdyka i Söderhavet redan idag. Det blev två härliga dyk, framför allt det andra dyket, förutom att det avslutades med att jag kräktes i regulatorn när vi var på väg upp för säkerhetsstoppet…oops!

 

 

 

Väl uppe på land igen blev vi bjudna på kaffe och födelsedagskaka av dykinstruktören (John) och hans fru, som berättade sin häftiga historia: John fyllde 46 år idag och det här var deras första säsong som dykinstruktörer. De kom från England och de jobbade som lärare på universitetet. En dag hade de stannat upp och funderat: ”Är det här vad vi vill göra, är det så här vi vill leva vårt liv”?....de kom fram till att det inte var det, så de sålde sitt hus, sa upp sig från sina jobb…och drog till Söderhavet och tog jobb som Dykinstruktörer!!! Blir man imponerad eller??? Yupp, det blir man!!!

 

Kvällen avslutades med en Samoans buffé på resortens restaurang med lite Samoansk dans och musik, så nu är vi mätta och belåtna, och 50-åringen är sliten och behöver sova!

 

 

 

Kan inte riktigt släppa det häftiga och modiga val som John och hans fru har gjort! Vissa människor imponerar med sitt mod. De här två gjorde det genom att byta sina välordnade liv och kasta sig handlöst ut i det okända! Visst är det häftigt att möta modiga människor, oavsett i vilken form och av vilket skäl, modet visas!!!


Kommentarer
Postat av: Mona

Underbart,underbart,är väl bara förnamet.Det ser ut som att Peter haft en bra f-dag,fortsätt att ha det.Kram

2012-06-23 @ 11:21:31
Postat av: Mia

åhh det ser ju helt underbart ut:) både under ytan och ovanför. det ser verkligen ut som det blev en lyckad födelsedag för Peter ha det fortsatt bra!! :)
kram Mia.

2012-06-23 @ 12:42:55
Postat av: Kim

w o w :)
fortsätt uppdatera med bilder och historier! det är för oss här hemma en blandning mellan njutning och självplågeri :) isa hälsar så gott! nu ska man tillbaka till bakissoffan igen efter ett alldeles för roligt midsommarfirande!
massa kramar

2012-06-23 @ 13:36:35
Postat av: Annika BD

Åh, vad härligt för er!! Ser helt underbart ut!!!!
Kraaaaaaam från mig o Stefan!

2012-06-23 @ 16:27:25
Postat av: Lars

Märkligt du ser ju inte en dag äldre ut än 49... jag är bara lite avundsjuk..

2012-07-02 @ 17:43:07
Postat av: Lars

det är jag igen, råkade skicka lite för snabbt, det var på er resa jag hade tänkt säga att jag var lite avundsjuk på, inte Peters ålder... ibland skall man nog läsa det man skriver innan man skickar.

2012-07-02 @ 17:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0